Miele Online Brand Store

Nákupní poradce - Vestavné spotřebiče - Trouby - Parní trouby

Komfort při obsluze
DirectWater ?

Časové úsporně a pohodlně: díky pevnému připojení na vodu odpadá pravidelné doplňování nádoby na vodu.

DirectWater ?

Časově úsporně a pohodlně: díky pevnému připojení na vodu odpadá pravidelné doplňování zásobníku na vodu.

Funkce Popcorn ?

Domácí atmosféra jako v kině: tlačítkem Popcorn připravíte rychle a snadno perfektní popcorn.

Funkce Popcorn ?

Domácí atmosféra jako v kině: pomocí tlačítka Popcorn připravíte rychle a snadno perfektní popcorn.

Patentovaná redukce páry* ?

Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy okamžitě vyjmout.

Redukce páry ?

Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy tak lze okamžitě vyjmout.

Rychlá příprava ?

Šetří čas: kombinujte přípravu pokrmů v páře s mikrovlnou a užijte si rychlejší přípravu.

Velká rozmanitost využití ?

Splní všechna Vaše přání: naše parní trouby Vám nabízí velmi rozmanité možnosti využití.

Velký zásobník na vodu ?

Díky velkému objemu 1,5 l je i delší příprava možná bez přerušení.

Ohřevné prostory
Externí vyvíjení páry ?

Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor: potraviny se připravují rovnoměrně a jejich barva zůstane zachována.

LED spot ?

Spot on: LED spoty optimálně osvětlují ohřevný prostor a přitom jsou obzvláště energeticky účinné.

Lehký zásobník na vodu ?

Komfortní manipulace: lehký plastový zásobník na vodu Vám obzvláště usnadní naplňování.

Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou ?

Kvalitní a snadná údržba: všechny naše parní trouby jsou vybaveny nerezovým ohřevným prostorem.

Průhledná dvířka ?

Nejlepší přehled o připravovaném pokrmu díky průhledným dvířkám a praktickému osvícení ohřevného prostoru.

Průhledná dvířka ?

Nejlepší výhled na připravovaný pokrm díky praktickým průhledným dvířkám.

Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha ?

Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.

Požitek
3 v 1 ?

Kombinovaně s úsporou místa: mikrovlnný provoz, příprava v páře a rychlá příprava pro optimální přípravu pokrmů.

3 v 1 ?

Kombinovaně s úsporou místa: funkce mikrovlny, příprava v páře a rychlá příprava pro optimální přípravu pokrmů.

3 v 1 ?

Kombinace šetřící místo: funkce mikrovlny, příprava v páře a rychlá příprava pro maximální flexibilitu.

Automatická příprava menu ?

Příprava několika součástí najednou: teplota, doba přípravy a postup se určí automaticky.

Automatická příprava menu ?

Příprava několika součástí najednou: teplota, doba přípravy a posloupnost se určí automaticky.

Automatické programy ?

Připraveno vždy na stupeň přesně: optimálně a pohodlně lze připravit až 135 pokrmů – s jistým úspěchem.

Automatické programy ?

Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.

Automatické programy ?

Chutné pokrmy obratem ruky: ať už ryba, maso nebo zelenina – vše se připraví plně automaticky.

Automatické udržování teploty ?

Žádné okamžité vychladnutí: pokrmy jsou automaticky udržovány teplé ještě 15 minut po ukončení přípravy.

DualSteam ?

Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy.

Příprava nezávislá na množství ?

Vždy za stejný čas: lhostejno, zda se jedná o 100 g nebo 1 kg, doba přípravy zůstane vždy stejná.

Příprava nezávislá na množství ?

Vždy za stejný čas: nezáleží na tom, jestli se jedná o 100 g, nebo o 1 kg, doba přípravy zůstane vždy stejná.

Příprava pokrmů metodou sous-vide ?

Zachovává živiny a chuť: při nízkých teplotách se vakuované pokrmy připraví obzvláště šetrně.

Příprava pokrmů metodou sous-vide ?

Pro intenzivní chuť: při nízkých teplotách se vakuované pokrmy připraví obzvláště šetrně.

Quick & Gentle ?

Perfektní výsledky za krátkou dobu: pomocí invertorové technologie se reguluje výkon mikrovln plynule.

Quick & Gentle ?

Perfektní výsledky za krátkou dobu: pomocí invertorové technologie se plynule reguluje výkon mikrovln.

Velká rozmanitost využití ?

Splní všechna Vaše přání: naše parní trouby Vám nabízí velmi rozmanité možnosti využití.

Provedení/funkce
Externí vyvíjení páry ?

Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor zabraňuje vzniku vápenatých usazenin a zajišťuje snadné čištění.

Různé způsoby využití
Blanšírování ?

Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě.

Dezerty ?

To nejlepší nakonec: s parní troubou Miele můžete připravit různým způsobem také dezerty.

Dezinfikování kojeneckých lahví ?

Sterilní za pouhých 15 minut: kojenecké lahve lze rychle a snadno vydezinfikovat při 100 °C.

funkce Popcorn

Připraveno rychle a nekomplikovaně: jedno balení popcornu pro příjemný večer u televize.

Kynutí těsta

Nadýchané a kypré: s univerzálním talentem se Vám podaří také kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.

Kynutí těsta ?

Nadýchané a kypré: s tímto univerzálním pomocníkem se Vám podaří i kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.

Maso ?

Jemné a šťavnaté: maso z parní trouby připravené na stupeň přesně s intenzivní vlastní chutí.

Nahřívání vlhkých ubrousků

Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké ubrousky z parní trouby Miele.

Nahřívání vlhkých ubrousků ?

Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké utěrky z parní trouby Miele.

Ohřev

Jako čerstvě uvařené: šetrně v parní troubě při 80 °C až 100 °C nebo rychle při 450 wattech v mikrovlnném provozu.

Ohřev ?

Jako čerstvě uvařené: pokrmy z předchozího dne lze za několik minut při teplotě 80–100 °C perfektně regenerovat

Oloupání

Snadné loupání: rajčata, nektarinky, mandle apod. můžete oloupat v parní troubě během 1–4 minut.

Oloupání ?

Snadné loupání: rajčata, nektarinky, mandle a jiné můžete oloupat v parní troubě během 1–4 minut.

Polévky ?

Krémové nebo čiré – polévky nejrůznějších druhů a chutí jsou oblíbeným předkrmem.

Přílohy

Vždy s přílohou: brambory, rýže nebo nudle se hodí ke každému hlavnímu chodu a poskytují vysokou výživnou hodnotu.

Přílohy ?

Vždy s přílohou: brambory, rýže či těstoviny se hodí ke každému hlavnímu chodu a mají vysokou výživovou hodnotu.

Příprava jogurtu

Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si můžete při teplotě 40 °C v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.

Příprava jogurtu ?

Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si při teplotě 40 °C můžete v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.

Příprava pokrmů metodou sous-vide ?

Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.

Rozmrazování ?

Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.

Rozpouštění čokolády

Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo placičky.

Rozpouštění čokolády

Přeměňte ovoce na lahodnou šťávu nebo želé: pomocí parního odšťavnění se Vám to podaří obzvláště šetrně.

Rozpouštění čokolády ?

Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo cukroví.

Ryby a mořské plody ?

Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i strukturu.

Ryby/mořské plody

Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i tvar.

Rychlá příprava

Pro nejlepší výsledek: kombinujte páru s mikrovlnou zcela podle svých představ.

Sterilizování zavařovacích sklenic

Ideálně připravené: nejlepší dezinfikování sklenic na zavařování ovoce či zeleniny.

Sterilizování zavařovacích sklenic ?

Ideálně připravené: nejlepší dezinfikování sklenic na zavařování ovoce a zeleniny.

Udržování teploty

Budete jíst o něco později? Vaše parní trouba udrží pokrmy automaticky teplé až 15 minut.

Udržování teploty ?

Budete jíst o něco později? Vaše parní trouba automaticky udrží pokrmy teplé až do 15 minut.

Vaření vajec

Na měkko, na hniličku nebo na tvrdo? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani.

Vaření vajec

?Na měkko, na hniličku nebo na ?tvrdo?? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani.

Vaření vajec ?

?Na měkko, na hniličku nebo na ?tvrdo?? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani

Zavařování ?

Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny.

Zelenina

 Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.

Zelenina ?

Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.

Zobrazit produkty

© 2024 ETD Elektro Trhové Dušníky. Všechna práva vyhrazena. Ochrana osobních údajů | Cookies | Developed by: Smartim...