
Nákupní poradce - TOTÁLNÍ VÝPRODEJ - Trouby - vestavné
Komfort při obsluze
Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy okamžitě vyjmout.

Nejlepší přehled o připravovaném pokrmu díky průhledným dvířkám a praktickému osvícení ohřevného prostoru.

Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.

Připraveno vždy na stupeň přesně: optimálně a pohodlně lze připravit až 135 pokrmů – s jistým úspěchem.

Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.

Žádné okamžité vychladnutí: pokrmy jsou automaticky udržovány teplé ještě 15 minut po ukončení přípravy.

Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy.

Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor zabraňuje vzniku vápenatých usazenin a zajišťuje snadné čištění.

Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě.

Nadýchané a kypré: s univerzálním talentem se Vám podaří také kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.

Nadýchané a kypré: s tímto univerzálním pomocníkem se Vám podaří i kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.

Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké ubrousky z parní trouby Miele.

Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké utěrky z parní trouby Miele.

Přeměňte ovoce na lahodnou šťávu nebo želé: pomocí parního odšťavnění se Vám to podaří obzvláště šetrně.

Jako čerstvě uvařené: pokrmy z předchozího dne lze za několik minut při teplotě 80–100 °C perfektně regenerovat

Vždy s přílohou: brambory, rýže nebo nudle se hodí ke každému hlavnímu chodu a poskytují vysokou výživnou hodnotu.

Vždy s přílohou: brambory, rýže či těstoviny se hodí ke každému hlavnímu chodu a mají vysokou výživovou hodnotu.

Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si můžete při teplotě 40 °C v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.

Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si při teplotě 40 °C můžete v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.

Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.

Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.

Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo placičky.

Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo cukroví.

Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i strukturu.

?Na měkko, na hniličku nebo na ?tvrdo?? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani

Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny.

Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.