Pro šetrné vaření metodou sous-vides s parní troubou Miele perfektně připravíte pokrmy za pomoci vakuovací zásuvky Miele. K tomu se odsává z vakuovacích sáčků s potravinami vzduch a kyslík. Následně jste připraveni pro zvlášť šetrnou přípravu pokrmů metodou sous-vide, při které zůstává zachována velká část vitaminů a živin. Současně se podaří např. maso obzvláště šťavnaté a s výrazným aromatem.
Máte plné ruce? Žádný problém, zatlačte jemně na zásuvku a ta se okamžitě otevře díky praktickému mechanismu Push2Open. Pružina se postará o to, že se zásuvka doširoka otevře a je připravena k naplnění a obsluze. Záměrné provedení bez rukojeti vytváří kromě toho perfektní souhru designu s ostatními vestavnými přístroji.
Aby se potraviny optimálně uchovávaly ve vakuovacím sáčku nebo byly připraveny k vaření metodou sous-vide, je rozhodující volba doby svaření: tenčí sáčky a originální obaly, jako jsou například sáčky na brambůrky, byste měli jemně a bezpečně uzavřít na stupni 1. Tím zůstanou potraviny co nejlépe ochráněny před přenášením zápachů nebo chutí. Pro vaření metodou sous-vide se silnějšími sáčky doporučujeme stupeň 3.
Lhostejno, zda si přejete delší trvanlivost potravin nebo naporcování: naše vakuovací zásuvka Vám nabízí nejrůznější možnosti použití. Vakuované potraviny zůstanou déle čerstvé a jsou perfektně připraveny pro metodu vaření sous-vide. Užijte si intenzivní chuti díky vakuování marinovaného masa. Obzvláště praktické: otevřené obaly nebo sklenice můžete zcela jednoduše opět uzavřít.
Díky praktickému výsuvnému pojezdu lze nahřívač Miele Gourmet kompletně otevřít. To Vám výrazně usnadní plnění a vyjímání a zajistí komfortní manipulaci. Pomocí stabilních teleskopických lišt můžete nahřívač zcela snadno vysouvat a zasouvat.
Ve prospěch životního prostředí: v opětovně použitelných vakuovacích nádobách od Miele budou vaše potraviny chráněny obzvláště dobře. Současně můžete nádoby opětovně použít a ve vakuovací zásuvce připojit zcela jednoduše pomocí adaptéru.
Zcela flexibilně: využijte vakuovací zásuvku Miele pro nádoby a sáčky nejrůznějších velikostí. Až do maximální velikosti 250 x 350 mm a výšky 80 mm naleznou ve velkorysém vnitřním prostoru zásuvky dostatek místa všechny druhy potravin podle toho, kolik jich chcete vakuovat.
Vyberte si ze tří různých vakuovacích stupňů: chtěli byste šetrně vakuovat ovoce citlivé na stlačení? Potom zvolte stupeň 1. Pro maso Vám doporučujeme maximální stupeň 3 a pro potraviny s vysokým podílem vody stupeň 2. Tak ochráníte optimálně své potraviny a zajistíte nejlepší výsledek.
Vestavné vakuovací zásuvky jsou vhodné k profesionálnímu vakuování potravin. Vakuování vám poskytne ideální podmínky pro předzásobení, porcování, marinování, opětovné uzavření a přípravu pokrmů metodou sous-vide. Jednoduchá obsluha, různé možnosti využití, intuitivní ovládání, moderní technologie a mnoho dalších výhod.
Ve prospěch životního prostředí: v opětovně použitelných vakuovacích nádobách od Miele budou vaše potraviny chráněny obzvláště dobře. Současně můžete nádoby opětovně použít a ve vakuovací zásuvce připojit zcela jednoduše pomocí adaptéru.
Odolná alternativa: na rozdíl od vakuovacích sáčků lze vakuovací nádoby využívat opakovaně.
Pro šetrné vaření metodou sous-vides s parní troubou Miele perfektně připravíte pokrmy za pomoci vakuovací zásuvky Miele. K tomu se odsává z vakuovacích sáčků s potravinami vzduch a kyslík. Následně jste připraveni pro zvlášť šetrnou přípravu pokrmů metodou sous-vide, při které zůstává zachována velká část vitaminů a živin. Současně se podaří např. maso obzvláště šťavnaté a s výrazným aromatem.
Perfektní pro přípravu metodou sous-vide: chuť a živiny vakuovaných potravin zůstávají zachovány.
Máte plné ruce? Žádný problém, zatlačte jemně na zásuvku a ta se okamžitě otevře díky praktickému mechanismu Push2Open. Pružina se postará o to, že se zásuvka doširoka otevře a je připravena k naplnění a obsluze. Záměrné provedení bez rukojeti vytváří kromě toho perfektní souhru designu s ostatními vestavnými přístroji.
Otevírání obratem ruky: stačí lehké stisknutí na zásuvce.
Aby se potraviny optimálně uchovávaly ve vakuovacím sáčku nebo byly připraveny k vaření metodou sous-vide, je rozhodující volba doby svaření: tenčí sáčky a originální obaly, jako jsou například sáčky na brambůrky, byste měli jemně a bezpečně uzavřít na stupni 1. Tím zůstanou potraviny co nejlépe ochráněny před přenášením zápachů nebo chutí. Pro vaření metodou sous-vide se silnějšími sáčky doporučujeme stupeň 3.
Perfektní pro každou tloušťku sáčku: podle materiálu můžete vybrat ze tří různých stupňů svařování.
Lhostejno, zda si přejete delší trvanlivost potravin nebo naporcování: naše vakuovací zásuvka Vám nabízí nejrůznější možnosti použití. Vakuované potraviny zůstanou déle čerstvé a jsou perfektně připraveny pro metodu vaření sous-vide. Užijte si intenzivní chuti díky vakuování marinovaného masa. Obzvláště praktické: otevřené obaly nebo sklenice můžete zcela jednoduše opět uzavřít.
S naší vakuovací zásuvkou můžete potraviny porcovat, předzásobit se jimi a využít mnoho dalších možností.
Zcela flexibilně: využijte vakuovací zásuvku Miele pro nádoby a sáčky nejrůznějších velikostí. Až do maximální velikosti 250 x 350 mm a výšky 80 mm naleznou ve velkorysém vnitřním prostoru zásuvky dostatek místa všechny druhy potravin podle toho, kolik jich chcete vakuovat.
Vhodné pro malé i větší množství: užitná plocha se hodí pro vakuovací sáčky až do max. 250 x 350 mm.
Díky praktickému výsuvnému pojezdu lze nahřívač Miele Gourmet kompletně otevřít. To Vám výrazně usnadní plnění a vyjímání a zajistí komfortní manipulaci. Pomocí stabilních teleskopických lišt můžete nahřívač zcela snadno vysouvat a zasouvat.
Splní všechna Vaše přání: náš nahřívač Gourmet Vám nabízí velmi rozmanité možnosti využití.
Vyberte si ze tří různých vakuovacích stupňů: chtěli byste šetrně vakuovat ovoce citlivé na stlačení? Potom zvolte stupeň 1. Pro maso Vám doporučujeme maximální stupeň 3 a pro potraviny s vysokým podílem vody stupeň 2. Tak ochráníte optimálně své potraviny a zajistíte nejlepší výsledek.
Individuální nastavení: při vakuování můžete vybírat ze tří stupňů – vhodně pro každý druh potravin.