Nákupní poradce - Vestavné spotřebiče - Trouby - Parní trouby
Komfort při obsluze
?
Časové úsporně a pohodlně: díky pevnému připojení na vodu odpadá pravidelné doplňování nádoby na vodu.
?
Časově úsporně a pohodlně: díky pevnému připojení na vodu odpadá pravidelné doplňování zásobníku na vodu.
?
Domácí atmosféra jako v kině: pomocí tlačítka Popcorn připravíte rychle a snadno perfektní popcorn.
?
Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy okamžitě vyjmout.
?
Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy tak lze okamžitě vyjmout.
?
Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor: potraviny se připravují rovnoměrně a jejich barva zůstane zachována.
?
Spot on: LED spoty optimálně osvětlují ohřevný prostor a přitom jsou obzvláště energeticky účinné.
?
Nejlepší přehled o připravovaném pokrmu díky průhledným dvířkám a praktickému osvícení ohřevného prostoru.
?
Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.
?
Kombinovaně s úsporou místa: mikrovlnný provoz, příprava v páře a rychlá příprava pro optimální přípravu pokrmů.
?
Kombinovaně s úsporou místa: funkce mikrovlny, příprava v páře a rychlá příprava pro optimální přípravu pokrmů.
?
Kombinace šetřící místo: funkce mikrovlny, příprava v páře a rychlá příprava pro maximální flexibilitu.
?
Připraveno vždy na stupeň přesně: optimálně a pohodlně lze připravit až 135 pokrmů – s jistým úspěchem.
?
Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.
?
Žádné okamžité vychladnutí: pokrmy jsou automaticky udržovány teplé ještě 15 minut po ukončení přípravy.
?
Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy.
?
Vždy za stejný čas: nezáleží na tom, jestli se jedná o 100 g, nebo o 1 kg, doba přípravy zůstane vždy stejná.
?
Perfektní výsledky za krátkou dobu: pomocí invertorové technologie se reguluje výkon mikrovln plynule.
?
Perfektní výsledky za krátkou dobu: pomocí invertorové technologie se plynule reguluje výkon mikrovln.
?
Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor zabraňuje vzniku vápenatých usazenin a zajišťuje snadné čištění.
?
Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě.
Nadýchané a kypré: s univerzálním talentem se Vám podaří také kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.
?
Nadýchané a kypré: s tímto univerzálním pomocníkem se Vám podaří i kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.
Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké ubrousky z parní trouby Miele.
?
Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké utěrky z parní trouby Miele.
Jako čerstvě uvařené: šetrně v parní troubě při 80 °C až 100 °C nebo rychle při 450 wattech v mikrovlnném provozu.
?
Jako čerstvě uvařené: pokrmy z předchozího dne lze za několik minut při teplotě 80–100 °C perfektně regenerovat
Vždy s přílohou: brambory, rýže nebo nudle se hodí ke každému hlavnímu chodu a poskytují vysokou výživnou hodnotu.
?
Vždy s přílohou: brambory, rýže či těstoviny se hodí ke každému hlavnímu chodu a mají vysokou výživovou hodnotu.
Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si můžete při teplotě 40 °C v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.
?
Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si při teplotě 40 °C můžete v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.
?
Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.
?
Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.
Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo placičky.
Přeměňte ovoce na lahodnou šťávu nebo želé: pomocí parního odšťavnění se Vám to podaří obzvláště šetrně.
?
Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo cukroví.
?
Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i strukturu.
Na měkko, na hniličku nebo na tvrdo? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani.
?Na měkko, na hniličku nebo na ?tvrdo?? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani.
?
?Na měkko, na hniličku nebo na ?tvrdo?? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani
?
Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny.
Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.
?
Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.


























