Nákupní poradce - Vestavné spotřebiče - Trouby - Kompaktní pečící trouby
BezpečnostProvoz mikrovlny, pečicí trouby nebo kombinovaný provoz pro ideální přípravu potravin pouze v jednom přístroji.
Ať už doma nebo na cestách – Vaše domácí přístroje ovládáte odkudkoliv a utváříte tak flexibilně svůj všední den.
Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy okamžitě vyjmout.
Kombinujte individuálně funkci pečicí trouby a mikrovlny – ušetří to čas a přinese nejlepší výsledky.
Plný výkon stisknutím tlačítka: zvláštním senzorovým tlačítkem lze rychle navolit funkci mikrovlny.
Snadné čištění: speciální povrch s lněnou strukturou je odolný proti poškrábání a má úpravu PerfectClean.
Snadné čištění: speciální povrch se lněnou strukturou je odolný proti poškrábání a má nepřilnavou úpravu.
Nejlepší přehled o připravovaném pokrmu díky průhledným dvířkám a praktickému osvícení ohřevného prostoru.
Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.
Připraveno vždy na stupeň přesně: optimálně a pohodlně lze připravit až 135 pokrmů – s jistým úspěchem.
Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.
Žádné okamžité vychladnutí: pokrmy jsou automaticky udržovány teplé ještě 15 minut po ukončení přípravy.
Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy.
Komfortní kontrola: ukazatel zbývajícího času informuje, kdy budou Vaše potraviny optimálně připraveny.
Ryby a maso připravené na stupeň přesně: ukazatel zbývajícího času vás informuje, když jsou vaše pokrmy hotové.
Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor zabraňuje vzniku vápenatých usazenin a zajišťuje snadné čištění.
V pohodě vykouzlit různé pokrmy: ať už chléb, koláče nebo drůbež – vše se připraví plně automaticky.
S lehkostí vykouzlíte nejrůznější pokrmy: ať už chléb, koláč, nebo drůbež – vše se připraví plně automaticky.
Rozmanité využití: pro grilování většího množství steaků, uzenin, špízů a mnoho dalšího.
Zvnějšku křupavé, uvnitř pěkně šťavnaté: ideální pro kuřecí maso, kachnu, kolena, rolády či jiné masové pokrmy.
Obzvláště energeticky úsporné: nejlépe se podaří šťavnaté pečeně nebo vynikající nákypy.
Perfektně nadýchané a lahodné: ideální pro rychlé a šetrné pečení masa či pečiva až na dvou úrovních.
Perfektní při univerzálním klasickém použití: skvěle se podaří všechny tradiční recepty na pečení masa či pečiva.
Křupavá těsta, chutné oblohy: ať už pizza, quiche nebo ovocné koláče – zespodu křupavé, shora šťavnaté.
Rychle ohřát šálek vody na čaj nebo přihřát jídlo: efektivní komfort za krátkou dobu přípravy.
Rychlé ohřátí šálku vody na čaj nebo přihřátí jídla: efektivní komfort v krátkém čase.
Rozmanité využití: pro grilování steaků, uzenin, špízů, rolád, opékání a mnoho dalšího.
Pečení a grilování: takto dosáhnete perfektní vůně grilovaného masa, ryb, zeleniny atd.
Pečení a grilování: takto dosáhnete perfektní vůně grilovaného masa, ryb, zeleniny a mnoho dalšího.
Rozmanité využití: pro grilování steaků, uzenin, špízů, rolek, opékání a mnoho dalšího.
Ať už koláče nebo sváteční pečeně: ideální pro rychlé a šetrné pečení masa či pečiva až na dvou úrovních.
Uvnitř šťavnaté, zvnějšku křupavé: začátek pečení masa probíhá s vysokou teplotou, pokračuje se s mikrovlnou.
Jemné a šťavnaté: při nízkých teplotách se maso připravuje obzvláště rovnoměrně – a shora není vysušené.
Tak zůstane maso šťavnaté: začátek pečení masa probíhá s vysokou teplotou, pokračuje se zvolenou teplotou.
Předem naprogramovat pokrmy až na 72 hodin: jedinečný program Sabat umožňuje také dlouhodobé plánování.
Předem naprogramovat až na 72 hodin: jedinečný program Sabat umožňuje také dlouhodobé plánování.
Jemně s mraženým jídlem: zmražené potraviny se šetrně rozmrazují studeným vzduchem a tím za ideálních podmínek.
Jemně s mraženým jídlem: hluboce zmražené potraviny se šetrně rozmrazují studeným vzduchem za ideálních podmínek.
Mimořádné zcela snadno: různé speciální programy, jako například sušení ovoce, přináší vynikající výsledky.
Mimořádné zcela snadno: různé speciální programy, jako např. sušení ovoce, přináší vynikající výsledky.
Individuální příprava: pro pokrmy, které se musí připravovat ve vodní lázni nebo se musí dopékat zespodu dohněda.
Pro 20 oblíbených pokrmů: jednoduše nastavte režim, teplotu a délku přípravy a můžete stále znovu připravovat.
Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě.
Nadýchané a kypré: s univerzálním talentem se Vám podaří také kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.
Nadýchané a kypré: s tímto univerzálním pomocníkem se Vám podaří i kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.
Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké ubrousky z parní trouby Miele.
Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké utěrky z parní trouby Miele.
Přeměňte ovoce na lahodnou šťávu nebo želé: pomocí parního odšťavnění se Vám to podaří obzvláště šetrně.
Jako čerstvě uvařené: pokrmy z předchozího dne lze za několik minut při teplotě 80–100 °C perfektně regenerovat
Vždy s přílohou: brambory, rýže nebo nudle se hodí ke každému hlavnímu chodu a poskytují vysokou výživnou hodnotu.
Vždy s přílohou: brambory, rýže či těstoviny se hodí ke každému hlavnímu chodu a mají vysokou výživovou hodnotu.
Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si můžete při teplotě 40 °C v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.
Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si při teplotě 40 °C můžete v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.
Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.
Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.
Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo placičky.
Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo cukroví.
Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i strukturu.
?Na měkko, na hniličku nebo na ?tvrdo?? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani
Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny.
Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.